Arrangør OMI Norden: Anatomi, disseksjon og injeksjonsteknikker

Arrangør OMI Norden: Anatomi, disseksjon og injeksjonsteknikker

Arrangør: OMI Norden (ikke PFF)

PFF har ingått en samarbeidsavtale med OMI Norden, og kurs i regi av OMI Norden vil derfor også legges ut her. Se forøvrig OMI Norden for mer informasjon. 

Bli med til Nordens mest moderne anatomilaboratorium ved St. Olavs hospital, Trondheim. Dette praktiske kurset er skreddersydd for klinikere og inkluderer gjennomgang av anatomiske preparater og disseksjon. Vi vil demonstrere injeksjonsteknikker på anatomiske preparater, og du får også muligheten til å utføre noen av dem selv. Kurset omfatter også teoretisk undervisning om farmakologi. Er du klar til å forbedre dine ferdigheter innen anatomi og injeksjonsbehandling?

Kurset er godkjent som 24 timers emnekurs for legers etterutdanning og inngår som en del av videreutdanningen for fysioterapeuter, PFF.

Etter kurset forventes deltakerne å kunne vurdere indikasjoner for injeksjonsbehandling, identifisere anatomiske landemerker, demonstrere teknisk utførelse av vanlige injeksjonsbehandlinger, ha kunnskap om grunnleggende farmakologi, og kjenne til kontraindikasjoner og bivirkninger.

Kursprogram:
  • Dag 1: Gjennomgang og injeksjonsteknikker for skulder, albue, håndledd og hånd
  • Dag 2: Injeksjonsteknikker for hofte, kne, ankel og fot
  • Dag 3: Prinsipper for injeksjonsteknikker, klinisk farmakologi, og praktisk øvelse

Se kursinvitasjon her

 
Til kursoversikt
Del på
Icon
Icon
Icon
Icon
Sponsorer
2