Årets fjerde fagblad tilgjengelig på nett

Den fjerde utgave av "Fysioterapi i privat praksis" 2020 er nå tilgjengelig på våre nettsider! Denne versjonen har kun elektronisk publisering, 
 

Her kan du lese om det dagsaktuelle temaet overtesting, overmedisinering og overbehandling, i tillegg til artikler om trening for muskel- og skjelettplager, behandling av plantar fasciitt, den gode skulderundersøkelsen og øvelsesterapi for uspesifikke skulderplager. Med bakgrunn i løpebølgen som herjer landet over, presenterer vi også myter rundt løping og en oppdatering rundt tretthetsbrudd i tibia.

Les fagbladet her 
(Obs: vedlegg kan ikke åpnes på mobil via link på Facebook. Gå inn på www.fysioterapi.org) VIKTIG INFO OM UTGIVELSE AV FAGBLADET I FREMTIDEN
 

PFF-styret har besluttet å endre på utsendelsesrutinene for medlemsbladet. Dette på grunn av at mange blader kommer i retur på grunn av adresseendringer m.v, og det har vist seg svært vanskelig å holde databasen over mottakere oppdatert. Som et markedsføringstiltak har PFF i mange år sendt papirutgaven av medlemsbladet sitt til alle landets institutter, medlemmer og abonnenter. PFF vil i fremtiden bare sende medlemsbladet til medlemmer og abonnenter. Dermed vil mange på landets institutter miste tilgangen til bladet. Disse oppfordres til å opprette et abonnement om de fortsatt vil motta bladet. Dette vil først og fremst være aktuelt for institutter der det ikke jobber medlemmer av PFF. 

Sekretariatet har erfart at mange fysioterapeuter tror de er medlem av PFF fordi de mottar medlemsbladet. Dersom du nå opplever at du ikke lenger får tilsendt bladet, er det et tegn på at du ikke er medlem eller abonnerer på bladet. PFF vil naturligvis oppfordre alle som ikke er medlemmer til å søke medlemskap, for å kunne motta medlemsbladet, få informasjon om faglige og fagpolitiske temaer samt bistand i situasjoner der dette trengs. 
Del på
Icon
Icon
Icon
Icon

Flere saker

Sponsorer
1
2
3